Chelsea mot Liverpool – Oddstips for FA Cup-finalen

På lørdag klokken 17.45 er det klart for FA Cup-finalen når Chelsea og Liverpool møtes på Wembley. Til alt overmål blir dette også en ny finale mellom de to lagene som møttes i ligacupfinalen tidligere i år. Om kampen blir en reprise av denne finalen gjenstår å se. Den ble som kjent avgjort da det ble målvaktenes tur i straffesparkkonkurransen.  

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Chelsea vant FA Cupen i 2018

Laget fra London har vunnet den gjeveste cupen 8 ganger. Siste gang var i 2018 da de beseiret Manchester United 1-0 i finalen. Siden den gang er det imidlertid blitt to tapte finaler de to siste årene. 

Chelsea vei til finalen har vært 5–1-seier over Chesterfield i den tredje runden, 2–1 over Plymouth Argyle etter overtid i runde fire og 2–3 borte mot Luton Town i femte runde. I kvartfinalen ble det 0–2 over Middlesbrough, før det siste hinderet før finalen, Crystal Palace, ble beseiret 2–0 i semifinalen på Wembley.

Liverpool er i finalen for første gang siden 2012

De røde fra Merseyside har vunnet FA Cupen 7 ganger, men du må helt tilbake til 2006 for den forrige triumfen. Siden den gang har laget kun spilt én finale, og det endte med 2–1-tap mot nettopp Chelsea i 2011/2012-sesongen.

På veien mot finalen beseiret Liverpool Shrewsbury Town 4–1 i tredje runde, Cardiff City 3–1 i den fjerde runden og Norwich City med 2–1 i femte runde. I kvartfinalen ble det 0–1 borte mot Nottingham Forrest, før Manchester City ble beseiret 3–2 i semifinalen på Wembley.

Liverpool er favoritter hos ekspertene

Mest sannsynlig blir dette en jevn kamp. Denne sesongens to møter i Premier League endte begge med uavgjort. Det samme gjorde ligacupfinalen etter 120 spilte minutter. Likevel tror oddsekspertene at Liverpool vinner den første pokalen i denne turneringen siden finalen i 2006. Derfor spiller vi på Liverpool-seier til 2,10 i odds hos ComeOn.

Vårt oddstips: Liverpool vinner på Wembley mot Chelsea til odds 2,10 hos ComeOn.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn og spill på FA CUP

Author: Shannon Sutton