Chelsea mot Liverpool – Oddstips for finalen i EFL Cup

På søndag klokken 17.30 er det endelig klart for finalen i EFL Cup eller ligacupen som den gjerne omtales som, når fotballstorhetene Chelsea og Liverpool møtes på Wembley. Chelsea tapte finalen på straffesparkkonkurranse mot Manchester City for to år siden, mens Liverpool er i lagets første finale siden også de tapte på straffesportkonkurranse mot City i 2016.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Chelsea vil gjerne ha litt mer sølvtøy i premieskapet

Chelsea kom inn i turneringen i tredje runde. Og tok seg videre fra den og fjerde runde å beseire henholdsvis Aston Villa og Southampton på straffespark. Etter at det stod 1–1 i begge kampene ved fulltid. I kvart- og semifinalen vant de henholdsvis 2–0 og 3–0 over Brentford og Tottenham. Laget er i sin åttende ligacupfinale, og fem av disse har endt med triumf.

The Blues har vist god form i det siste og vant åttendedelsfinalen i Champions League mot Lille med 2–0 på tirsdag. Laget har vunnet de seks siste kampene i alle turneringer, og har ikke tapt siden Premier League oppgjøret borte mot Manchester City 15. januar. 

Liverpool er i god form for tiden

Liverpool kom til sin første ligacupfinale på seks år ved å slå Norwich 3–0 i tredje runde. Preston North End ble beseiret med 2-0 i fjerde runde. Men det måtte straffesparkkonkurranse til i kvartfinalen mot Leicester etter 3–3 ved fulltid. I semifinalen ble Arsenal slått til sammen 2–0 over to kamper etter 0–0 i det første oppgjøret. De røde er i sin 12 ligacupfinale, og 8 av disse har endt med suksess.

I likhet med Chelsea viser også Liverpool gode takter for tiden og har ikke tapt en kamp siden 4. juledag. Etter den tid er det blitt ti seire og to uavgjort i alle turneringer. Liverpool har vunnet de 9 siste kampene, og på onsdag slo de Leeds 6–0 i PL-kampen på Anfield.

Liverpool er favoritter i ligacupfinalen

Denne sesongens to møter i Premier League mellom cupfinalistene har endt uavgjort og oddsen viser at historien kan gjenta seg.. Chelsea er tilbøyelige til å spille mer uavgjort enn Liverpool og har også sluppet inn to mål mindre i PL denne sesongen. Samtidig scorer Liverpool mest i PL og står med 70 mot Chelseas 49. På de fem siste kampene er Liverpools målforskjell på 14–1 mot Chelseas 8–2. Liverpool tilbøyelighet til å putte på med mål uansett jevne oppgjør kan bli det avgjørende i denne ligacupfinalen, og derfor spiller vi på Liverpool-seier til 2,25 i odds hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Liverpool vinner på Wembley mot Chelsea til odds 2,25 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på EFL Cup

Author: Shannon Sutton