Chelsea mot Tottenham – Oddstips i Premier League

Søndag klokken 17.30 er det klart for sesongens første store London-derby i Premier League når serieleder Tottenham kommer til Stamford Bridge for å gi Chelsea kamp om poengene. Dette er den andre serierunden av sesongen 2022/2023, så hvordan styrkeforholdet er mellom disse to byrivalene er vanskelig å si noe om. Begge fikk imidlertid en god start på sesongen, og som vanlig er det ingen av lagene som har særlig lyst til å tape denne naboduellen.   

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Chelsea vant sesongens første kamp

Etter en serierunde ligger Chelsea på åttendeplass, men etter kun én spilt kamp er det målforskjellen som skiller de åtte første lagene. The Blues sikret seg alle 3 poengene i åpningskampen på Goodison Park etter at Jorginho sørget for 1–0 over Everton på straffespark godt inn i tilleggstiden i den første omgangen. Dermed fikk mannskapet til Thomas Tuchel en grei start på sesongen selv om det ikke ble noen mål i åpent spill.

Tottenham inntok tabelltoppen etter åpningskampen

Spurs fikk en særdeles god sesongstart hjemme på Tottenham Hotspur Stadium i åpningskampen mot Southampton i Premier League. Da dommeren blåste av kampen stod det 4–1 til Tottenham. Antonio Contes mannskap inntok dermed tabelltoppen på målforskjellen. Det var imidlertid Southampton som tok en tidlig ledelse i dette oppgjøret, men scoringer av Sessegnon og Dier sørget for at Tottenham hadde snudd kampen innen halvtimen var spilt. Et selvmål av Salisu etter en time gjorde vondt verre for gjestene, og Kulusevskis scoring ett par minutter senere fastsatte sluttresultatet. 

Ekspertene tror Chelsea sikrer seg alle 3 poengene

Med tanke på mål i åpent spill så var det Tottenham som viste de beste taktene i åpningskampen, men Chelsea pleier å ha et godt tak på Tottenham. Chelsea vant begge PL-kampene i forrige sesong, og også de to semifinalemøtene i ligacupen. Faktisk må du helt tilbake sesongen 2018/2019 for å finne forrige gang Tottenham vant over Chelsea. Da vant de seriekampen i november 2018 og ligacupkampen i januar 2019. Dette har oddsekspertene merket seg, og dermed heller de klart i retning av Chelsea i dette oppgjøret. Derfor velger vi å spille på seier til Chelsea til odds på 2,28 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Chelsea slår Tottenham hjemme til odds 2,28 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Author: Shannon Sutton