England mot Spania – Oddstips i fotball-EM

Onsdag klokken 21.00 er det klart for den første kvartfinalen i fotball-EM for kvinner når vertslandet England møter Spania. Kampen spilles på Falmer Stadium i Brighton & Hove, en arena som England allerede kjenner godt etter kampen mot Norge i gruppespillet. Som vanlig er hjemmelagets supportere sikre på at det går hele veien hjem, men Spania er ingen kasteball, og England kommer til å få kamp om semifinaleplassen.  

Få en velkomstbonus hos Betsson

England jakter EM-finale på hjemmebane

EM-arrangør England kom seg greit gjennom gruppespillet og vant gruppen med tre seire og 9 poeng. I tur og orden ble Østerrike, Norge og Nord-Irland beseiret. England måtte kjempe for 1–0-seieren mot Østerrike i den første kampen, mens de fikk en overraskende kalasseier med 8–0 i den andre mot Norge. I naboduellen mot EM-debutanten Nord-Irland i den tredje kampen, vant England 5–0. Med ingen scoringer imot og 14 scorede mål, gikk de til kvartfinalen med en målforskjell på 14–0.  

Spania har ikke spilt semifinale siden 1997 

Spania havnet i en tøff gruppe med blant annet EM-grossisten Tyskland, samt Danmark som tapte finalen mot Nederland i forrige mesterskap. I åpningskampen mot Finland vant de 4–1, mens de kom til kort mot Tyskland i den andre og tapte 0–2. I den siste og avgjørende kampen mot Danmark måtte de ha minst uavgjort, og med 1–0-seieren på Brentford Community Stadium i London, sikret de kvartfinaleplassen med andreplassen i gruppen bak Tyskland.

Spanias beste prestasjon i EM er bronsemedaljen de fikk i 1997 som tapende semifinalist mot Italia. En semifinale som ble spilt på Lillestrøm, og hvor italienerne trakk det lengste strået med å vinne 2–1. Vinner Spania kvartfinalen, vil de garantert tangere lagets beste EM-prestasjon så langt. 

Ekspertene har mest tro på England

På den siste UEFA-rankingen er England rangert som nummer 2 mens Spania er nummer 6. Lagene møtes ikke ofte, og de to siste tellende kampene mellom disse to var under EM i 2017 og 2013. Disse kampene endte med én seier til hvert av lagene. Foran denne kampen har imidlertid oddsekspertene mest tro på England, og derfor velger vi å spille på seier til England til odds på 2,00 hos Betsson.

Vårt oddstips: England vinner over Spania til odds 2,00 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson

Author: Shannon Sutton