Hammarby mot Häcken – Oddstips i Allsvenskan

Søndag klokken 15.00 er det klart for toppoppgjør i Allsvenskan når Hammarby tar imot Häcken på Tele2 Arena. Dette blir Stockholm mot Gøteborg, det blir serielederen mot nummer tre, og det blir Martí Cifuentes mot Per-Mathias Høgmo.

Få en velkomstbonus hos Casumo

Hammarby har startet sesongen bra

Hammarby ble nummer fem i Allsvenskan i fjor. I januar 2022 kom Martí Cifuentes som trente Sandefjord fra 2018 til 2020, inn som sjef for den svenske hovedstadsklubben. Det har så langt vist seg å være et godt valg. Spanjolen leder nå laget som er nummer tre i serien. 

Etter ti spilt kamper har Hammarby 20 poeng etter 6 seire, 2 uavgjort og 2 tap. Ved siden av Djurgården er Hammarby laget som har sluppet inn færrest mål i ligaen hittil, og det er også bare Djurgården og Häcken som har scoret flere ganger. Med seier i dette oppgjøret vil de komme á poeng med Häcken.

Høgmo har ledet Häcken til serieledelse

Etter å ha tatt bronsemedaljen i 2020, hadde laget fra Gøteborg en tyngre sesong i 2021. Per-Mathias Høgmo overtok som trener halvveis, og laget endte til slutt på en tolvteplass. Så langt denne sesongen har det gått enda bedre, og Häcken leder serien med 23 poeng etter ti spilte kamper.

Poengene er tatt etter 7 seire, 2 uavgjort og 1 tap. AIK har også like mange poeng, men har spilt en kamp mer enn de to lagene som møtes i dette toppoppgjøret. Laget er mestscorende i Allsvenskan, og fortsetter de likedan ut sesongen kan seriegullet havne på vestkysten for første gang på mange år.

Hammarby er favoritter hos ekspertene

Kampene mellom disse to ender ofte uavgjort. Fire av de fem siste kampene er endt med uavgjort, men i det siste møtet i cupen i mars vant Hammarby 4–0 hjemme. Til tross for at Häcken har vist bedre form enn Hammarby i det siste, tror oddsekspertene mer på Hammarby i dette oppgjøret. Fordelen av hjemmebane spiller nok inn her, og derfor velger vi å spille på seier til Hammarby til odds på 1,90 hos Casumo.

Vårt oddstips: Hammarby vinner hjemme mot Häcken til odds 1,90 hos Casumo

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Casumo

Author: Shannon Sutton