Inter mot AC Milan – Oddstips i Serie A hos Bettingspesialisten

Lørdag klokken 18.00 er det nok en gang klart for Derby della Madonnina når Inter møter AC Milan i Serie A. Kampene mellom de to Milano-rivalene som i tillegg deler fotballstadion, er alltid fullsatte, og det knytter seg enorm prestisje til møtene mellom de to storlagene. 

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Inter er i siget

Nerazzurri har ethvert klart å manøvrere seg inn på førsteplassen i Serie A. Forrige sesong vant de klart med 12 poeng ned til AC Milan, etter ni strake seriemesterskap til Juventus. Etter 22 spilte kamper står de med 53 poeng etter 16 seire, 5 uavgjort og kun 1 tap. 

Laget scorer flest mål i serien, og det er kun Napoli som har sluppet inn færre mål. På topp er det Lautaro Martinez som har sørget for flest mål, mens Edin Dzeko som kom fra Roma foran sesongen, står med nest flest scoringer. Disse to og resten av målscorerne er godt hjulpet av lagets assistkonger Nicolo Barella og Hakan Calhanoglu. Inter har fire seire og en uavgjort på de fem siste kampene.  

Milan må vinne derbyet for ikke å sakke akterut i gullkampen

Rossoneri vil nok gjerne fravriste byrivalen et nytt seriegull, og ta klubbens første siden 2010/2011-sesongen. Skal de det, må de komme på vinnersporet igjen. De er litt for ujevne og mister litt for ofte poeng mot antatt svakere motstand. Med en kamp mer spilt enn Inter ligger de på tredjeplass fire poeng bak. Det er samme poengsum som Napoli som ligger på andreplass. 

AC Milans 49 poeng er kommet etter 15 seire, 4 uavgjort og 4 tap. Milan scorer nest flest mål i Serie A, men slipper inn merkbart flere mål enn Inter og Napoli. På de fem siste kampene er det blitt tre seire, ett tap og en avgjort. For at avstanden ikke skal bli for stor opp til Inter, er det en stor fordel om de går seirende ut av dette byderbyet.

Inter er favoritt hos ekspertene

Oddsekspertene tror at Inter er i best form for tiden, og at de avgjør dette derbyet ved å forsvare seg bedre og være mest effektive foran mål. Derfor spiller vi på Inter-seier til 1,88 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Inter tar seieren «hjemme» mot AC Milan til odds 1,88 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Author: Shannon Sutton