Kansas City Royals mot Boston Red Sox – Oddstips baseball i MLB

Lørdag klokken 02.10 er det klart for nok et oppgjør mellom Kansas City Royals og Boston Red Sox i Major League Baseball (MLB). Lagene har nettopp møtt hverandre. Det oppgjøret vant Royals, så denne kampen blir en god anledning for Red Sox til å revansjere seg. 

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på MLB

Kansas City Royals er langt unna sluttspillplass

Kansas City Royals spiller i Central-divisjonen i American League i Baseball. Der ligger de på fjerdeplass etter 106 spilte kamper og har kun Detroit Tigers bak seg. Opp til ledende Minnesota Twins ligger de 13,5 «games behind» med sine 42 seire mot Minnesotas 55. Lagets vinnerprosent så langt denne sesongen ligger på 39,6%.  

Neppe sluttspill på Boston Red Sox

Dette legendariske baseballaget spiller i East-divisjonen i American League. Denne sesongen er det ikke mye som har minnet om gammel storhet. En sluttspillplass og eventuelt World Series-spill virker lite sannsynlig. Red Sox ligger som nummer fem og dermed på sisteplass i divisjonen, og har 53 seire på 107 kamper. Det gir en seiersprosent på 49,5%. Opp til ledende New York Yankees som står med 70 seire og en imponerende seiersprosent på 66%, er de hele 17,5 «games behind» 

Ekspertene holder Red Sox som knepen favoritt

Red Sox har tradisjonelt et godt tak på Royals, og har vunnet 4 av de 5 siste møtene. Imidlertid vant Royals 7–3 den 5. august, og tok dermed det foreløpig siste stikket. Oddsekspertene tror det blir en jevnspilt kamp, men holder Red Sox som en knepen favoritt. Derfor velger vi å spille på Red Sox-seier til odds på 1,87 hos Betsson.

Vårt oddstips: Boston Red Sox vinner over Kansas City Royals i MLB til odds 1,87 hos Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på MLB

Author: Shannon Sutton