Lewis Hamilton mot George Russell – Oddstips i Formel 1

12 av i alt 22 runder av årets Grand Prix-sesong er unnagjort. Etter at det var Frankrike Grand Prix forrige helg, har utøverne, støtteapparatet og tilskuerne flyttet seg til Ungarn og Ungarn Grand Prix denne helgen. Selve løpet er på søndag klokken 15, og i forkant av treningene og kampen om pole position er Max Verstappen og Charles Leclerc like store favoritter. I stedet for hovedløpet velger vi denne gangen å heller fokusere på duellen mellom to førere i samme stall under den første treningen på fredag klokken 14.00

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Lewis Hamilton ble nummer 2 forrige helg

I den første treningen skal vi fokusere på duellen mellom de to engelskmennene som kjører for Mercedes. Lewis Hamilton er verdensmester hele 7 ganger, men har ikke vunnet noen løp denne sesongen. Han ble verdensmester i 2008, 2014–2015, 2017–2020. Han ligger som nummer 6 i sammendraget, og denne sesongens beste prestasjoner er fire tredjeplasser samt andreplassen forrige helg. I de fire siste løpene har han havnet på podiet.

George Russell venter på sin første Formel 1-seier

George Russell er ganske fersk i Formel 1. Han debuterte under Australia Grand Prix i 2019, og har foreløpig ingen seire. Han kjørte tidligere for Williams, men ble lagkamerat med Hamilton foran denne sesongen. Han kjørte imidlertid et løp for Mercedes i 2020 i Hamiltons koronafravær. I årets mesterskap ligger George Russell som nummer 5, 16 poeng foran stallkameraten i Mercedes. Hans beste plassering er tredjeplass, men han er jevnere enn Hamilton, og med unntaket av et løp som han ikke fullførte, har han endt som nummer 3, 4 eller 5 i de andre løpene. Han har i likhet med Hamilton fire tredjeplasser så langt denne sesongen.

Ekspertene har like stor tro på Hamilton og Russell

Hos oddsekspertene er det samme odds på begge førerne i Head to Head-duellen i den første treningen i Ungarn. Begge har odds på 1,86 hos NordicBet. Vi tror imidlertid at veteranene er hakket hvassere på trening. Derfor spiller vi på at Lewis Hamilton er raskere enn George Russell under den første treningen i Ungarn Grand Prix til 1,86 i odds hos NordicBet.

Vårt oddstips: Lewis Hamilton slår George Russell under 1. trening i Ungarn Grand Prix til odds 1,86 hos NordicBet.

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton