Lillestrøm mot Royal Antwerp – Oddstips for Europa Conference League

Torsdag klokken 19.00 er det klart for den første kampen i tredje kvalifiseringsrunde til UEFA Europa Conference League når Royal Antwerp kommer til Åråsen. Vertene Lillestrøm har ikke spilt europacup på flere sesonger, og er nok lystne på å komme seg videre til gruppespillet i denne ferske turneringen. For Kanarifuglene blir det viktig med et godt resultat i denne kampen før returoppgjøret i Antwerpen den 11. august.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Lillestrøm jakter plass i gruppespillet

Kanarifuglene kom inn i denne turneringen i andre kvalifiseringsrunde på bakgrunn av fjerdeplassen i Eliteserien i 2021.  Der klarte Lillestrøm seg godt og vant til sammen 6–2 over finske Seinajoen JK. I den første kampen vant de 1–0 borte. I returoppgjøret hjemme på Åråsen feide de all tvil til side med 5–2-seieren. 

I Eliteserien ligger de på andreplass med 36 poeng 16 kamper. Det er 3 poeng opp til ledende MFK, men moldenserne har også spilt en kamp mer. Lillestrøm har scoret mye mål denne sesongen samtidig som de har vært Eliteseriens grådigste lag bakover. Skal de gå videre til den avgjørende playoff-runden blir det viktig å holde tett bakover i begge oppgjørene samtidig som de tar med seg noen plussmål fra denne kampen.

Royal Antwerp spilte Europa League i forrige sesong

Royal Antwerp FC kom i likhet med Lillestrøm, inn i denne turneringen i den andre kvalifiseringsrunden. De kvalifiserte seg etter fjerdeplassen i både grunnserien og sluttspillet i den belgiske Jupiler Pro-ligaen. De gikk greit videre med 2–0 sammenlagt mot Drita fra Kosovo. I den første kampen ble det 0–0 hjemme, men med 2–0-seier i returoppgjøret ble plassen i tredje kvalifiseringsrunde sikret.

I forrige sesong spilte Royal Antwerp i Europa League, men de ble slått ut med sisteplass i gruppen etter det innledende gruppespillet. Den belgiske serien har så vidt startet, og Royal Antwerp har kommet godt i gang. Laget ligger på andreplass etter seire i de to første kampene. 

Ekspertene har mest tro på Royal Antwerp

Lillestrøm må få med seg et svært godt resultat fra denne kampen med tanke på videre avansement til Europa Conference League. Oddsekspertene har mest tro på Royal Antwerp, men Åråsen er et fort for Kanarifuglene. Kombinert med at Lillestrøm har spilt tellende fotballkamper lenger enn gjestene denne sesongen, kan de godt sikre seg alle 3 poengene. Derfor velger vi å spille på seier til Lillestrøm til odds på 3,25 hos LeoVegas.

Vårt oddstips: Lillestrøm vinner over Royal Antwerp i kvalifiseringen til Europa Conference League til odds 3,25 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Author: Shannon Sutton