Manchester City mot Liverpool – Oddstips i Premier League

Søndag klokken 17.30 er det klart for toppoppgjør på Etihad Stadium når Manchester City tar imot Liverpool. Dette er en kamp mange definerer som seriefinalen i Premier League, og en kamp som ingen av lagene har lyst til å tape. Med åtte serierunder igjen er det vertene som leder PL med ett poeng.

Få en velkomstbonus hos Mobilebet og spill på Premier League

City får en luke igjen med seier

Med åtte kamper igjen leder Pep Guardiolas menn serien med ett poeng. På tretti kamper har de sikret seg 73 poeng etter 23 seire, 4 uavgjort og 3 tap. De har scoret sytti mål og sluppet inn atten, og har med det en målforskjell på +52.

For noen måneder siden hadde City en ledelse på 14 poeng etter tolv strake PL-seire, og kampen om seriemesterskapet virket avgjort. Så begynte Liverpool å vinne kamp etter kamp igjen samtidig som City fikk uavgjortresultater og tapte mot Tottenham. Dermed krympet forspranget sakte, men sikkert, og det ble igjen kamp om seriegullet. Skulle Manchester City sikre seg alle poengene i denne kampen vil de igjen få et lite pusterom med fire poengs ledelse. På tirsdag spilte de lyseblå 1–0 hjemme mot Atletico Madrid i den første kampen av kvartfinalen i Champions League.

Liverpool har vunnet de 10 siste kampene i Premier League

Det er ikke alt for lenge siden at et nytt seriegull til Liverpool denne sesongen virket svært usannsynlig, men det var før de røde fant formen og begynte på seiersrekken sin. Liverpool har nå vunnet de ti siste kampene de har spilt i Premier League, og laget har 72 poeng etter 22 seire, 6 uavgjort og 2 tap. 

De har scoret 77 mål og sluppet inn tyve, og har en målforskjell på +57. Dermed har Liverpool en liten fordel i forhold til City ved poenglikhet ved sesongslutt. Med seier i denne kampen inntar Liverpool tabelltoppen, men de lever nok også godt med et uavgjortresultat. På tirsdag vant Liverpool 3–1 borte mot Benfica i den første kvartfinalekampen i Champions League.

City er favoritter hos ekspertene

Begge lagene lever godt med uavgjort i denne kampen, akkurat som det ble i forrige PL-møte i begynnelsen av oktober, men oddsekspertene heller til seier til Manchester City. Derfor spiller vi på City-seier til 2,00 i odds hos Mobilebet.

Vårt oddstips: Manchester City vinner «seriefinalen» hjemme mot Liverpool til odds 2,00 hos Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Mobilebet og spill på Premier League

Author: Shannon Sutton