Max Verstappen vinner Østerrike Grand Prix – Oddstips i Formel 1

Denne helgen har Formel 1-sirkuset flyttet seg til Østerrike for Austrian Grand Prix. Dette er den ellevte runden i årets Grand Prix-sesong. Fredag er det to treninger, og den tredje treningen er på lørdag før kvalifiseringen. Selve løpet starter klokken 15.00 på søndag. I forrige runde var det Carlos Sainz Jr som tok en klar seier, og sin første for sesongen etter at han for første gang i karrieren fikk pole position.

Få en velkomstbonus hos Betsson

Fire førere har vunnet de 10 Grand Prix-løpene som er arrangert denne sesongen

Etter Formel 1 Grand Prix-løp i Bahrain, Saudi-Arabia, Australia, Emilia Romagna, Miami, Spania, Monaco, Aserbajdjan, Canada og Storbritannia, er det fire førere som har sikret seg minst én seier i årets sesong. Max Verstappen har 6 seire, Charles Leclerc 2 mens både Sergio Pérez og Carlos Sainz Jr står med 1 seier hver. Dette innebærer også at det er biler tilhørende Ferrari og Red Bull Racing som har vunnet alle løpene hittil i år. 

Verstappen vil vise at forrige helgs løp var en engangshendelse

Sammenlagtleder Max Verstappen har vunnet seks av ti løp i 2022-sesongen, men i Storbritannia endte han på en syvendeplass hele 18 sekunder bak vinneren Carlos Sainz Jr. Han har nok veldig lyst til å vise seg frem denne helgen og gjøre en bedre figur enn på Silverstone. 

Verstappen er storfavoritt i Østerrike Grand Prix

Etter seire i de to foregående løpene vil nok Max Verstappen vise at forrige helgs syvendeplass ikke er representativt. Oddsekspertene tror han slår kraftig tilbake denne helgen og vinner i Østerrike. Derfor spiller vi på at Max Verstappen vinner Austrian Grand Prix til 1,61 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Max Verstappen vinner Østerrike Grand Prix til odds 1,61 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson og spill på Grand Prix Formel 1

Author: Shannon Sutton