Nottingham Forrest mot Fulham – Oddstips i Premier League

På fredag er det klart for sesongens syvende kamp når Nottingham Forrest tar imot Fulham hjemme på City Ground i Nottingham. Begge lagene rykket opp til Premier League foran denne sesongen, men vertene har fått en dårligere start på sesongen, og behøver alle poengene for å komme seg ut av nedrykkssonen.  

Dato: 16. september 2022
Avspark: 21.00
Arena: City Ground (Nottingham)
Dommer: Jarred Gillett

Få en velkomstbonus hos Betsson

Lite poeng på Nottingham Forrest i sesongstarten

Nottingham Forrest vant playoff-finalen og returnerte til Premier League etter 23 sesonger utenfor det gode selskap. Så langt er ikke gjensynet med PL blitt så veldig godt. Laget ligger nest sist med kun 4 poeng etter seks spilte kamper. Bort sett fra 1–0 hjemme mot West Ham i andre runde og 1–1 borte Everton i den tredje serierunden, er det blitt fire tap og en målforskjell på 4–14. Begynner de ikke snart å sanke poeng igjen, kan oppholdet i Premier League bli av den korte sorten.

Fulham har kommet brukbart i gang

Fulham vant Championship i forrige sesong og London-laget kom dermed tilbake til det gode selskap etter kun én sesong på nivå to. Laget spilte godt fotball og scoret hele 106 mål i løpet av sesongen. De ligger nå som nummer ti i Premier League med 8 poeng etter seks spilte serierunder. 

Poengene er kommet via 2 seire og 2 uavgjort. De to serietapene er kommet som knepne 2–1-tap mot byrivalene Arsenal og Tottenham i to av de tre siste serierundene, mens de mellom disse to oppgjørene beseiret seriefirer Brighton & Hove Albion med 2–1 hjemme.

Ekspertene har ørlite mer tro på Fulham, men Forrest må ha poeng

Statistikken for oppgjørene mellom disse to lagene tilsier at bortelaget vinner. I forrige sesongs to møter i Championship vant Fulham 0–4 borte, mens Nottingham Forrest vant 0–1 i den andre. Forrige ligamøter var i Championship i sesongen 2019/2020. Da vant Forrest 1–2 i bortekampen, mens Fulham kontret med 0–1 da de spilte borte. Oddsekspertene tror av det blir et jevnspilt oppgjør med en liten fordel til Fulham, mens Forrest behøver poengene enda mer og derfor velger vi å spille på Forrest-seier til odds på 2,82 hos Betsson.

Vårt oddstips: Forrest vinner hjemme mot Fulham til 2,82 i odds hos Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson

Author: Shannon Sutton