Odd mot Bodø/Glimt – Oddstips i Eliteserien

Eliteserien ruller videre, og på lørdag klokken 18.00 er det Odd og Bodø/Glimt som skal gjøre opp om poengene på Skagerak Arena i Skien. Begge lagene trenger de poengene som de kan få. Glimt for å ikke sakke akterut i medaljekampen, mens Odd kan klatre godt på tabellen med seier.  

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Odd ligger midt på tabellen

Etter å ha spilt tolv kamper av årets sesong har Odd klart å sikre seg 15 poeng. Det holder til en tiendeplass på tabellen. Det er imidlertid jevnt foran på tabellen, så med hjemmeseier i denne kampen kan Skien-laget klatre noen plasser. 

Poengene er kommet etter 5 seire og 7 tap, så Odd er det eneste laget som ikke har spilt uavgjort i 2022-utgaven av Eliteserien. I forrige serierunde vant de 1–0 borte mot VIF. Onsdagens tredjerundekamp i cupen ble utsatt på grunn av utbrudd av koronasmitte hos Jerv.  

Bodø/Glimt har ikke helt funnet flyten ennå

De to siste årenes seriemester har ikke helt fått det til å flyte i serien så langt. De gule fra Bodø hang lenge med og imponerte mange med kvartfinalespill i Europa Conference League, men europacupspill ga kanskje ikke de beste forberedelsene og den optimale sesongoppkjøringen som mange av konkurrentene fikk. 

Glimt ligger på femteplass med 19 poeng etter 11 spilte kamper. Poengene er kommet via 5 seire, 4 uavgjort og 2 tap. Opp til Viking på bronse er det to poeng, men Stavanger-laget har spilt to kamper mer. Den trege seriestarten er kanskje et tilbakelagt stadium nå, for Glimt har vunnet de fire siste kampene i alle turneringer med målforskjellen 10–0, og på onsdag slo de ut VIF av cupen med 0–1 borte.

Ekspertene tror Bodø/Glimt tar med seg alle poengene

De to kampene mellom lagene i forrige sesong endte med 1–0-seier til Odd hjemme, mens kampen i Bodø endte 1–1. I dette oppgjøret har imidlertid oddsekspertene klart mest tro på Glimt-seier. Derfor velger vi å spille på seier til Bodø/Glimt til odds på 1,71 hos ComeOn.

Vårt oddstips: Bodø/Glimt slår Odd borte til odds 1,71 hos ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Author: Shannon Sutton