Oddstips i Tour de France hos Bettingspesialisten

Nitten etapper er syklet av åres utgave av Tour de France, og det virker som det blir dansk sammenlagtseier i 2022-utgaven av verdens mest prestisjefylte sykkelritt. Etter tre uker og 3350,1 km på kryss og tvers i Frankrike samt fire åpningsetapper i Danmark og svippturer innom både Belgia og Sveits, er det bare et skikkelig uhell som kan forhindre at Jonas Vingegaard tar sin første sammenlagtseier i rittet. 

Dansken som sykler for Jumbo-Visma har en klar ledelse og har hatt den gule ledertrøyen siden den ellevte etappen. Med kun lørdagens tempetappe og søndagens sjarmøretappe inn til Paris igjen, får danskene sin andre sammenlagtvinner etter at Bjarne Riis klarte det samme i 1996.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Målgang på Champs-Élysées

Det pleier å være klart hvem som er sammenlagtvinner av Tour de France før den siste etappen, og det skåles i Champagne med vinneren i starten av etappen. Det er en gentlemen’s agreement at ingen støter eller angriper den gule ledertrøyen på den siste etappen inn til Paris. Spurterne har imidlertid ingen slik avtale, og dermed er det full kamp om spurtpoengene helt til målstreken krysses på Champs-Élysées. I år er det liten tvil om at den grønne trøyen går til Vingegaards lagkamerat Wout van Aert. Belgieren har en solid ledelse. Han har kun vunnet to etapper, men har også sikret seg godt med poeng underveis i løpene som god klatrer og i brudd.

Han er nok lysten på seier på den siste etappen akkurat som i 2021, men vil nok få konkurranse fra flere. Kanskje blir det Alexander Kristoff som trekker det lengste strået. Nordmannen har ingen seire hittil i år, men med riktig opptrekk har han vist at det fremdeles er mulig. Han vant sisteetappen i Tour de France i 2018. Thor Hushovd klarte det samme i 2006. Mestvinnende på Champs-Élysées er Mark Cavendish som tok 4 strake seire i årene 2009–2012. Hent også en oddsbonus hvis du vil satse bedre på Tour de France

Ekspertene tror vinnermarginen blir mindre enn 1 sekund

Det pleier å være tett på oppløpet på Champs-Élysées på den 21. etappen, men om en spurter virkelig har dagen er det mulig å vinne med klar margin. Det er imidlertid et langt oppløp på Champs-Élysées så om en syklist starter spurten for tidlig holder det sjelden helt inn. Det gjelder også som oftest, å være blant de fem første ut av den siste svingen inn på oppløpet. I år tror oddsekspertene at det blir særdeles jevnt, og derfor spiller vi på at seiersmarginen blir på 1 sekund eller mindre til 1,11 i odds hos LeoVegas. 

Vårt oddstips: Marginen mellom vinner og andreplass blir 1 sekund eller mindre på Champs-Élysées til odds 1,11 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Author: Shannon Sutton