Østerrike mot Norge – Oddstips i fotball-EM

Torsdag klokken 21.00 er det skjebnekamp for Norges damer i fotball-EM når de møter Østerrike på Falmer Stadium i Brighton & Hove i den siste gruppespillkampen. Etter fadesen mot England i den andre kampen er det kun seier som er godt nok for Norge, om laget skal bli nummer to i gruppen og gå videre til kvartfinalen.  

Få en velkomstbonus hos Mobilebet

Uavgjort er bra nok for Østerrike

I åpningskampen tapte Østerrike som forventet mot vertslandet England, men de spilte en god kamp i Manchester, og England måtte virkelig slite for å hale i land 1–0-seieren. I den andre kampen mot Nord-Irland på St. Mary’s Stadium i Southampton vant de som ventet, og sikret seg alle tre poengene med 2–0.

Dette betyr at Østerrike har skjebnen i egne hender i den tredje og avgjørende kampen mot Norge. Med like mange poeng, men bedre målforskjell enn Norge holder det med uavgjort i denne kampen for å sikre avansementet.

Norge må vinne for å komme til kvartfinalen

Norge hadde en god oppkjøring til EM med fem strake seire og en målforskjell på 13–3. Optimismen var på plass hos de norske tilhengerne, og det startet godt og oppskriftsmessig med seier i den første kampen mot EM-debutanten Nord-Irland. Norge vant 4-1 på St. Mary’s i Southampton og inntok førsteplassen i gruppen. 

Mange trodde det skulle bli en jevn og spennende kamp mot England i kamp nummer to. Det ble det ikke, og de norske damene tapte 8–0. Landslagssjef Martin Sjögren har fått mye kritikk i ettertid med tanke på taktikk og at svært mange spillere brukes på feil plass. Foran Østerrike-kampen er det bare en ting som gjelder for Norge om ikke EM skal være over. Det er seier. Intet mindre! 

Ekspertene tror på norsk seier

Disse to lagene møtes ikke ofte. De to siste gangene var i EM-kvalifiseringen i 2016. Da vant Norge bortekampen, mens det ble uavgjort på hjemmebane. Norge er rangert litt høyere enn Østerrike på UEFA-rankingen og oddsekspertene tror mest på norsk seier i denne kampen. Derfor velger vi å spille på seier til Norge til odds på 2,00 hos Mobilebet.

Vårt oddstips: Norge vinner over Østerrike til odds 2,00 hos Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Mobilebet

Author: Shannon Sutton