Real Betis mot Villarreal – Oddstips i La Liga

På søndag er det klart for en skikkelig duell i spansk fotball når Villarreal tar turen til Andalucia og Sevilla for å møte Real Betis. Begge lagene har hatt en god start på sesongen og ligger inne på Topp 4 bak El Clasico-lagene Real Madrid og Barcelona. 

Dato: 11. september 2022
Avspark: 21.00
Arena: Estadio Benito Villamarin (Sevilla)
Dommer: Ricardo De Burgos Bengoechea

Få en velkomstbonus hos Betsafe

God sesongstart for Real Betis

Mannskapet til Manuel Pellegrini har kommet ganske så godt i gang i La Liga denne sesongen. Forrige sesong endte de som nummer 5 i den spanske toppdivisjonen på plassen bak Sevilla, men i sesongen 2022/2023 har de fått en mye bedre start enn byrivalen. 

Etter fire serierunder ligger Real Betis som nummer 4 med 9 poeng etter 3 seire og ett tap. Tapet kom borte mot serieleder Real Madrid i forrige serierunde da det ble 2–1 på Santiago Bernabeu. I de tre første serierundene ble Elche, Mallorca og Osasuna beseiret med henholdsvis 3–0, 1–2 og 1–0. På torsdsg vant de 0–2 borte mot HJK Helsinki i Europa League etter to scoringer av Willian Jose.

Villarreal har ikke sluppet inn mål i La Liga denne sesongen

Villarreal er blitt nummer 7 i La Liga de to siste sesongene, men som vinner av Europa League i 2020/2021 endte de opp med spill i Champions League i forrige sesong, og mannskapet til Unai Emery overasket mange og det ble ikke stopp før i semifinalen mot Liverpool. 

Denne sesongen er laget kommet i godt i gang i La Liga og ligger på tredjeplass foran denne serierunden. Villarreal har sanket 10 poeng etter 3 seire og én uavgjort. De spilte uavgjort 0–0 mot Getafe i den tredje serierunden, men eller er det blitt full poengpott i de andre kampene etter at Real Valladolid, Atletico Madrid og Elche i tur og orden er blitt beseiret med henholdsvis 0–3, 0–2 og 4–0. 

Laget har en målforskjell på 9–0 og er det eneste laget i La Liga som ikke har sluppet inn mål så langt denne sesongen. Mål imot ble det imidlertid i kampen mot Lech Poznan i Europa Conference League på torsdag da de vant 4–3 hjemme.

Ekspertene har mest tro på Villarreal

I forrige sesong vant Villarreal begge oppgjørene 2–0. Sesongen før det igjen vant Real Betis borte mens det ble uavgjort i det andre oppgjøret. I 2019/2020-sesongen var Villarreal det klart sterkeste laget i begge kampene. Hos oddsekspertene er det en klar holdning om at Villarreal kommer til å trekke det lengste strået i et relativ åpent oppgjør. Derfor velger vi å spille på Villarreal-seier til odds på 2,45 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Villarreal slår Real Betis borte til 2,45 i odds hos Betsafe.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Author: Shannon Sutton