Real Madrid mot Barcelona – Oddstips i La Liga

På søndag klokken 21.00 er det storoppgjør i La Liga når sesongens tredje El Clasico sparkes i gang på Santiago Bernabeu i Madrid. Da er det nemlig 248. gang at fotballstorhetene Real Madrid og Barcelona møtes til kamp i en tellende turnering. Los Blancos har vunnet 100 av disse, mens Barca har vunnet 96. 52 ganger er det blitt spilt uavgjort. I La liga har Real Madrid vunnet 76 av 183 spilte kamper siden 1929, mens Barcelona står med 72 seire. 35 av ligaoppgjørene mellom disse to fotballstorhetene har endte uavgjort.

Få en velkomstbonus hos Betsson

Real Madrid er på vei mot et nytt seriegull

Los Blancos ble lenge utfordret av Sevilla, men med ti serierunder igjen ser det ut til at Los Blancos styret mot et nytt seriegull. Med 66 poeng er det ti ned til Sevilla på andreplass og femten ned til Barca på tredjeplass. Mannskapet til Carlo Angelotti spiller godt for tiden, og står med fem strake seire i alle turneringer. Ingen lag scorer flere mål i La Liga, og det er kun Sevillla som slipper inn færre mål i serien.

Barcelona begynner å ligne litt på seg selv igjen

Barcelona hadde ingen god start på ligasesongen, og laget røk også ut av Champions League etter gruppespillet. Etter nyttår har det imidlertid blitt mye bedre fotball fra mannskapet til Xavi, og denne uken gikk de videre til kvartfinalen i Europa League etter 2–1-seieren borte mot Galatasaray. I serien har de nå kommet seg opp på tredjeplass, og har også en kamp mindre spilt enn alle lagene rundt seg. De scorer godt med mål, og spesielt Pierre-Emerick Aubameyang har vært en hit etter overgangen fra Arsenal. I alle turneringer har ikke laget tapt siden 22. januar, da de røk ut av Copa del Rey i ekstraomgangene mot Athletic Bilbao.

Real Madrid er klare favoritter

Selv om Barcelona er i siget og viser tegn til fotball av høy kvalitet, tror likevel oddsekspertene at de ikke vinner søndagens utgave av El Clasico. Los Blancos er også i svært god form, og dette i kombinasjon med hjemmebanefordelen gjør at de drar det hele i land til slutt. Derfor spiller vi på Madrid-seier til 2,15 i odds hos Betsson.

Vårt oddstips: Real Madrid vinner hjemme mot Barcelona til odds 2,15 hos Betsson.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus på Betsson och spill på La Liga

Author: Shannon Sutton