Real Madrid mot Manchester City – Oddstips i Champions League

Onsdag klokken 21.00 er det klart for den andre semifinalekampen i Champions League mellom Real Madrid og Manchester City. Oppgjøret på Santiago Bernabeu vil avgjøre om City går til CL-finalen for andre år på rad, eller om Los Blancos avanserer til finalen for første gang siden 2018. Det første oppgjøret på Etihad i forrige uke var en underholdende kamp som de lyseblå vant 4–3, men Real Madrid har neppe tenkt å gi seg uten kamp, så dette returoppgjøret kan bli både langt og spennende. 

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Årets vinner av La Liga vil gjerne ha mer sølvtøy

Real Madrid sikret seg sitt 35. seriemesterskap i helgen, og ser ut til å vinne La Liga ganske så suverent denne sesongen. Med den solide 4–0-seieren hjemme over Espanyol ble all teoretisk spenning om ligatittelen ryddet vekk, og samtidig ble også Carlo Ancelotti den første manageren til å føre et lag til seriemesterskap i fem forskjellige land. 

Med tanke på Real Madrids historie i CL med hele 13 titler, vet man godt at seriemesterskap ikke er nok. Derfor vil de nok gjøre alt de kan i returoppgjøret for å sikre seg avansement til lagets første finale siden de vant CL i 2017/2018-sesongen. Karim Benzemas redusering til 4–3 på straffe etter 82 minutter i det første oppgjøret, kan vise seg å være gull verdt i dette oppgjøret med tanke på en plass i finalen. 

Manchester City har så lyst på pokalen de mangler

Alle som heier på Manchester City, og ikke minst spillerne og manager Pep Guardiola, har så lyst på en triumf i Champions League. Det er blitt mye sølvtøy i skapet på Etihad under Peps ledelse, men den store pokalen i europeisk fotball mangler. Derfor sved nok 1–0-tapet mot Chelsea i fjorårets CL-finale ekstra mye.

City spilte godt mot Real Madrid i det målrike 4–3-oppgjøret i forrige uke, men de skulle nok gjerne vært foruten den siste reduseringen. De hadde et godt tak på gjestene, men ett mål er ikke mye å gå på i returoppgjøret. I helgen vant de 4–0 borte mot Leeds i Premier League.

City vinner ifølge ekspertene

City behøver bare å unngå tap for å gå til finalen etter 90 minutter. Ettmålsseier til Los Blancos er det eneste som gir ekstraomganger. City går neppe for å spille på uavgjort, og oddsekspertene antar at de lyseblå vinner kampen i ordinær tid. Derfor spiller vi på Manchester City-seier til 2,04 i odds hos LeoVegas. 

Vårt oddstips: City vinner den andre semifinalekampen på Santiago Bernabeu mot Real Madrid til odds 2,04 hos LeoVegas.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas og spill på Champions League

Author: Shannon Sutton