Rosenborg mot Aalesund – Oddstips i Eliteserien

Søndag klokken 20.00 er det klart for sesongene andre møte mellom Rosenborg og Aalesund når sunnmøringene tar turen til Lerkendal for å gi Troillongan kamp om poengene. Vertene er i siget, mens det samme ikke kan sies om Aalesund. Mens trønderne lukter medalje er gjestene på desperat poengjakt siden veien ned til kvalifiseringsplassen og potensielt nedrykk er kort. 

Få en velkomstbonus hos Luckster

Rosenborg begynner å kjenne lukten av medalje

Sesongen begynte ikke særlig bra for Kjetil Rekdals mannskap. Alt for mange av kampene i første del av sesongen endte uavgjort, og dermed ble avstanden frem til lagene på toppen av tabellen lang. Dette har imidlertid snudd, og etter at disse to lagene møttes forrige gang den 17. juli, har Rosenborg vunnet fire kamper på rad. Målforskjellen på disse kampene er 13–5.  

De ligger nå på fjerdeplass med 34 poeng etter 9 seire og 7 uavgjort. Opp til sølv og bronse er det 3 poeng. Laget har bare tapt 2 kamper denne sesongen, og fortsetter trenden kan det bli medalje for første gang siden 2019. 

Aalesund er inne i en svak periode

Før denne serierunden ligger Aalesund på ellevteplass i Eliteserien. Lagets 21 poeng etter 18 kamper er kommet via 5 seire og 6 uavgjort. Dette er nesten dobbelt så mange poeng som Aalesund klarte på 30 kamper i 2020. Den gangen endte det med en suveren sisteplass i Eliteserien og nedrykk etter fattige 11 poeng.

Utfordringen for Aalesund er at poengfangsten kom tidlig i sesongen, for laget har ikke tatt poeng siden de spilte 0–0 hjemme mot Rosenborg i den fjortende serierunden. Etter den tid er det blitt tre strake tap mot Bodø/Glimt, VIF og 1–2 hjemme mot Haugesund i forrige serierunde. Klarer ikke laget å snu denne trenden snart er veien til nedrykkssonen kort.

Ekspertene tror Rosenborg vinner kampen

Mens Rosenborg har vunnet de fire siste kampene har Aalesund tapt de tre siste, og oddsekspertene tror ikke trenden snur for sunnmøringene i dette oppgjøret heller. Rosenborg er klare favoritter og derfor velger vi å spille på seier til Rosenborg til odds på 1,41 hos Luckster.

Vårt oddstips: Rosenborg slår Aalesund hjemme til odds 1,41 hos Luckster

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Luckster

Author: Shannon Sutton