Rosenborg mot Lillestrøm – Oddstips i Eliteserien

På søndag er det klart for medaljeduell og toppkamp i Eliteserien når Rosenborg tar imot Lillestrøm hjemme på Lerkendal i Trondheim. Kanarifuglene har foreløpig grepet om sølvmedaljen, men hverken Bodø-Glimt eller Rosenborg har tenkt å gi opp denne ennå. Med seier på søndag vil RBK være helt i ryggen på Lillestrøm. 

Dato: 18. september
Avspark: 18.00
Arena: Lerkendal Stadion (Trondheim)
Dommer: Rohit Saggi  

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Rosenborg er på medaljejakt

Sesongen til Rosenborg begynte ikke så bra med mange uavgjortkamper som medførte at Troillongan havnet langt bak tetstriden. Dette har imidlertid forandret seg etter hvert og for tiden ligger de svarte og hvite som nummer fire Eliteserien med 40 poeng etter 22 spilte kamper. Poengene er kommet etter 11 seire og 7 uavgjort. 4 ganger er det endt med tap i denne sesongen. 

Laget har etter hvert funnet nettmaskene også, og med 46 scoringer er det bare MFK og Bodø-Glimt som har scoret mer denne sesongen. Laget har nå ett poeng opp til Glimt på bronseplass og fire opp til Lillestrøm, så med en god sesongavslutning kan det bli medalje for første gang siden 2019. På de fem siste kampene er det blitt 3 seire og 2 tap.

Lillestrøm går for første medalje siden 2001

Lillestrøm har vist gode takter etter returen til Eliteserien foran 2021-sesongen. I forrige sesong overrasket de mange ved å bli nummer 4 på plassen foran Rosenborg. De kom veldig godt ut av startblokkene denne sesongen og var også serieleder i en periode. 

Nå ligger de som nevnt på sølvplass med 44 poeng etter 22 spilte kamper. Poengfangsten er kommet etter 13 seire og 5 uavgjortkamper. I likhet med RBK har de også gått av banen etter 4 tap denne sesongen. På de fem siste kampene er det blitt 2 seire, 1 uavgjort og 2 tap for Kanarifuglene.  

Ekspertene tror Rosenborg vinner kampen

De tre siste møtene mellom disse to lagene har endt med seier til Kanarifuglene. I vår vant Lillestrøm 3–1 hjemme på Åråsen, og i 2021-sesongen vant Lillestrøm 2–0 hjemme og 1–3 på Lerkendal. Rosenborg ser imidlertid ut til å ha funnet scoringsformen etter hvert og oddsekspertene tror det blir hjemmeseier i denne kampen. Rosenborg er klare favoritter og derfor velger vi å spille på Rosenborg-seier til odds på 1,98 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Rosenborg slår Lillestrøm hjemme til odds 1,98 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Author: Shannon Sutton