Rosenborg mot Tromsø – Oddstips i Eliteserien

Lørdag klokken 18.00 er det klart for et spennende oppgjør mellom nummer 5 og 14 i Eliteserien når Rosenborg tar imot Tromsø på Lerkendal. Hjemmepublikummet håper på seier og full poengpott i denne kampen siden de ikke har vært alt for bortskjemte med hjemmeseire denne sesongen. Gjestene fra Nordens Paris vil selvsagt gjøre sitt for å ødelegge denne festen.  

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Rosenborg sakker akterut i medaljekampen uten 3 poeng

Rosenborg ligger altså på femteplass i serien etter 14 spilte kamper. Det er seks poeng opp til Viking som ligger på tredjeplass. Stavanger-laget har spilt en kamp mer, men det begynner å bli langt opp til medaljeplassen. Uten full poengpott mot Tromsø begynner det virkelig å se stygt ut med tanke på en eventuell medalje i årets utgave av Eliteserien. 

Lagets 22 poeng er kommet via 5 seire og 7 uavgjort. I tillegg har Rosenborg tapt 2 kamper. Lagets utfordring er at de ikke klarer å avgjøre jevne kamper, og 7 uavgjortkamper er 14 tapte poeng. Målforskjellen på 23–17 forteller at laget burde vært flinkere foran motstandernes mål. I siste serierunde var de heldig som slapp med 0–0 borte mot Aalesund etter en særdeles blek opptreden.

Tromsø ligger på kvalifiseringsplass

Om Rosenborg har slitt denne sesongen, så kan det samme sies om Tromsø. Laget ligger på fjortendeplass, og begynner de ikke å klatre på tabellen innebærer det nedrykksduell mot vinneren av playoff i OBOS-ligaen etter sesongen. Ned til Jerv på nedrykksplass er det også bare 2 poeng, selv om Jerv har spilt to kamper mer.

Tromsøs 13 poeng er kommet etter kun 2 seire og 7 uavgjort. Tre ganger har Tromsø tapt i årets Eliteserie. Forrige seriekamp ble utsatt, men runden før det ble det et 1–5-tap mot Molde. Forrige gang de vant en seriekamp var 12. mai.

Ekspertene tror mest på seier til Rosenborg

Rosenborg vant begge oppgjørene mellom disse to lagene i fjorårets sesong, og de er også klare favoritter hos oddsekspertene i denne kampen. Derfor velger vi å spille på seier til Rosenborg til odds på 1,96 hos NordicBet.

Vårt oddstips: Rosenborg slår Tromsø hjemme til odds 1,96 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos NordicBet

Author: Shannon Sutton