San Francisco Giants mot Arizona Diamondbacks – Oddstips MLB

Torsdag klokken 01.45 er det klart for nok en spennende duell mellom San Francisco Giants og Arizona Diamondbacks i Major League Baseball (MLB). Vertene har hatt en god uke og har vunnet alle de fem siste kampene, mens gjestene derimot har tapt tre av de fem siste kampene de har spilt.  

Få en velkomstbonus hos Betsson

San Francisco Giants er i siget

Etter 117 spilte kamper ligger San Francisco Giants som nummer tre i West-divisjonen i National League. En plass i året sluttspill er fremdeles mulig via playoff for en wildcard-plass, men opp til suverene Los Angeles Dodgers er nok avstanden altfor stor. 21,5 «games behind» vil de ikke klare å ta igjen. Derimot er de bare 4,5 «games behind» San Diego Padres på playoff-plassen. Det er ikke umulig. Giants har vunnet 59 av kampene denne sesongen, og står med en seiersprosent på 50,9%. 

Det blir neppe sluttspill på Arizona Diamondbacks i år

I likhet med San Francisco Giants spiller også Arizona Diamondbacks i West-divisjonen i National League, MLB. Der ligger de som nummer fire på tabellen. Laget har vunnet 53 av de 116 kampene de har spilt, og har dermed en seiersprosent på 45,7%. De er hele 27,5 «games behind» serielederen Los Angeles Dodgers. Et eventuelt sluttspill via playoff virker lite sannsynlig denne sesongen da de er 6,5 og 10,5 «games behind» henholdsvis San Francisco Giants og San Diego Padres. 

Ekspertene tror San Francisco Giants vinner

Da Diamondbacks møtte Giants hjemme i slutten av juli vant de alle tre kampene, men Giants har vunnet begge kampene som er spilt mellom disse to de siste dagene. Oddsekspertene tror de fortsetter den gode trenden på hjemmebane og vinner det tredje oppgjøret også. Derfor spiller vi på Giants-seier til odds på 1,45 hos Betsson.

Vårt oddstips: San Francisco Giants vinner over Arizona Diamondbacks i MLB til odds 1,45 hos Betsson

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsson

Author: Shannon Sutton