Sandefjord mot Nøtterøy Håndball – Oddstips i Rema 1000-ligaen

Lørdag klokken 18 er det klart for lokaloppgjør og kamp om alle poengene i nedrykksstriden, når Sandefjord tar imot Nøtterøy Håndball i Rema 1000-ligaen. En kamp som begge lagene bør vinne med tanke på å komme seg opp på sikker grunn i serien.

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Sandefjord har tre poeng opp til sikker grunn

Den gamle håndballstorheten med 9 seriemesterskap og 10 norgesmesterskap, rykket opp til toppserien igjen i 2020. Forrige sesong berget de plassen gjennom playoff. Det har heller ikke gått bedre denne sesongen, og laget ligger for tiden på direkte nedrykk tredje sist på tabellen. Lagets 11 poeng etter 20 spilte kamper, har de sikret seg gjennom fire seire og tre uavgjort. Laget har tapt de andre 13 kampene.

Sandefjords store utfordring er at de scorer for lite mål. Ingen lag har scoret færre enn dem hittil i sesongen. Samtidig slipper de også inn for mange mål. Det er faktisk bare de to lagene bak dem på tabellen (Nøtterøy og Fyllingen Bergen) som har sluppet inn flere.

Nøtterøy har tapt de fem siste kampene

Nøtterøy klarte omsider å rykke opp til toppserien i norsk håndball etter forrige sesong, men har fått det tøft på øverste nivå. Laget ligger nest sist på tabellen ett poeng bak Sandefjord, og trenger seier like mye som vertene i kampen om å klatre ut av nedrykkssonen. Lagets 10 poeng er sikret gjennom 4 seire og 2 uavgjortkamper. 14 ganger har laget tapt denne sesongen. 

Nøtterøy Håndball scorer like mye mål som lagene som ligger langt foran dem på tabellen, men den store utfordringen er at de slipper inn for mye mål. Faktisk er de det laget som har fått flest mål imot denne sesongen.

Sandefjord er klare favoritter

Hos oddsekspertene ses Sandefjord på som klare favoritter. Kanskje tillegges hjemmebane mye i denne vurderingen, men i statistikken har Nøtterøy et godt tak på Sandefjord. Nøtterøy har vunnet tre av de fem siste møtene mellom disse to. Deriblant de to siste. I oppgjøret i Rema 1000-ligaen i slutten av november vant Nøtterøy 32–30 hjemme. Vi tror de gjør det igjen og satser derfor på Nøtterøy-seier til 9,50 i odds hos ComeOn.

Vårt oddstips: Nøtterøy Håndball vinner borte mot Sandefjord til odds 9,50 hos ComeOn.

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn og spill på Rema 1000-ligaen

Author: Shannon Sutton