Stabæk mot Brann – Oddstips i OBOS-ligaen

Søndag klokken 15.00 er det klart for toppoppgjør på Nadderud når Stabæk tar imot den suverene serielederen Brann. Vertene ligger på tredjeplass og trenger alle poengene i større grad enn gjestene med tanke på en snarlig retur til Eliteserien.  

Få en velkomstbonus hos Mobilebet

Stabæk trenger alle poengene i jakten på direkte opprykk 

Etter 15. plassen i Eliteserien i 2021 ble det direkte nedrykk til OBOS-ligaen for Bærums fotballstolthet. Det oppholdet virker det som at bæringene vil gjøre kortest mulig. Laget ligger nå på tredjeplass i serien med 34 poeng etter 18 spilte kamper. Poengene er kommet etter 9 seire og 7 uavgjort. Med 2 tap er de også nest best etter Brann. Laget scorer dobbelt så mye som de slipper inn, og står med en målforskjell på 34-17.

Skal de klare direkte opprykk og ikke gå veien om eventuelt playoff, må Stabæk klare å sikre seg andreplassen i serien. Opp til ledende Brann er det hele 14 poeng, og det virker som en umulig oppgave. For tiden er det Ranheim med 34 poeng og Sandnes Ulf med 35 poeng som er de tøffeste utfordrerne om den viktige sølvplassen. På torsdag tok Stabæk en viktig 2–4-seier borte mot Fredrikstad.

Brann holder stø kurs mot Eliteserien

Etter at Bergens stolthet endte på 14. plass i Eliteserien i 2021 og deretter tapte playoff mot Jerv, ble det et ydmykende nedrykk til OBOS-ligaen. Imidlertid ristet Brann-spillerne av seg skuffelsen i løpet av vinteren, for etter at OBOS-ligaen ble blåst i gang i vår har det meste gått på skinner, og lite tyder på at de ikke vinner ligaen og rykker opp til Eliteserien.

Brann har sikret seg 48 poeng etter 15 seire og 3 uavgjort, og leder serien suverent med 13 poeng. De er også det eneste laget i OBOS-ligaen som ikke har tapt en seriekamp denne sesongen. Det flyter fremover samtidig som de ikke lekker bakover som i forrige sesong, og målforskjellen på 53–10 forteller sitt om årets suksess. På torsdag måtte de slite på Brann stadion, men sikret seg alle tre poengene etter 1–0 over Start.

Ekspertene tror at Brann vinner denne kampen

I Eliteserien i 2021 vant Stabæk 2–0 hjemme, mens det ble uavgjort 1–1 i Bergen. Da lagene møttes på Brann stadion i juli ble det også 1–1, men foran dette oppgjøret har oddsekspertene klart mest tro på Brann. Derfor velger vi å spille på seier til Brann til odds på 1,68 hos Mobilebet.

Vårt oddstips: Brann vinner over Stabæk til odds 1,68 hos Mobilebet

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Mobilebet

Author: Shannon Sutton