Stavanger Oilers vs Storhamar Hockey – Oddstips Fjordkraftligaen

På lørdag er det klart for nok en duell mellom to av storhetene i Fjordkraftligaen når Stavanger Oilers tar imot Storhamar Hockey i DNB Arena i Stavanger. Serien er så vidt i gang så lagene har kanskje ikke storformen helt inne ennå, men møtene mellom disse to lagene blir ofte spennende.

Dato: 17. september 2022
Avspark: 16.00
Arena: DNB Arena (Stavanger)

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra NordicBet

Klarer Oilers å forvare seriegullet fra forrige sesong?

Stavanger Oilers ble suverene seriemestre forrige sesong og fortsatte dermed der de vant suverent foran Storhamar i den forrige fullførte serien med 45 kamper i 2019/2020-sesongen, før den meget amputerte 2020/2021 hvor de ble nummer tre.

Laget ligger nå som nummer 8 i serien med 1 poeng etter 1 spilt kamp, etter at de tapte 4–3 borte mot Sparta i overtiden på torsdag.  

Laget vant også NM i 2022 etter at de vant 4–0 i kamper mot Storhamar i finalen. Dette var det første NM-sluttspillet siden 2019, og Oilers vant for åttende gang etter blant annet 6 strake NM-titler i årene 2012-2017.

Klarer Storhamar å vinne serien for første gang siden 2017/2018-sesongen?

Storhamar ble bare nummer seks i Fjordkraftligaen i forrige sesong etter at de ble nummer to i de tre foregående sesongen etter seriegullet i 2017/2018-sesongen. De klarte imidlertid å beseire VIF og Stjernen i henholdsvis kvartfinalen og semifinalen i NM-sluttspillet, men i finalen mot Oilers kom klasseforskjellen mellom lagene frem. 

Spørsmålet er så om Storhamar er tilbake på et høyere nivå denne sesongen og kan utfordre Oilers om seriemestertittelen. Etter 2 spilte kamper ligger de på 5. plass med 3 poeng. På torsdag tapte de 3–5 hjemme i Mjøs-derbyet mot Lillehammer.

Ekspertene har mest tro på Oilers

I forrige sesong endte møtene i Fjordkraftligaen mellom Storhamar og Stavanger Oilers med 3 seire til Storhamar og 2 til Oilers. I sluttspillet levnet imidlertid Stavanger-laget ingen tvil og vant fire strake i finalen. De fleste møtene mellom disse to lagene er jevne og det blir nok dette også, selv om oddsekspertene tror Oilers trekker det lengste strået. Derfor velger vi å gå for Oilers-seier til 1,68 i odds hos NordicBets.

Vårt oddstips: Stavanger Oilers vinner hjemme mot Storhamar Hockey til odds 1,68 hos NordicBet

Team Bettingspesialisten

Spill odds på Fjordkraftligaen med velkomstbonusen fra NordicBet

Author: Shannon Sutton