Tottenham mot Wolverhampton – Oddstips i Premier League

Lørdag klokken 13.30 er det klart for rundens lunchkamp når Tottenham Hotspur tar imot Wolverhampton Wanderers på Tottenham Hotspur Stadium. De liljehvite mistet serieledelsen etter forrige runde, og det store spørsmålet er om de slår tilbake igjen mot ulvene, eller om det blir gjestene som slår til og tar sesongens første seier.  

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Tottenham inne på Topp 4

Dersom det ikke er realistisk for et lag å bli seriemester i PL, er det en ting som gjelder og det er å klare en plass blant de fire beste. Dette er viktig siden det gir plass i gruppespillet i Champions League. Tottenham blir neppe seriemester, men de har så absolutt realistiske ambisjoner om å ende blant de fire beste i Premier League.

Spurs fikk en god sesongstart med 4–1 over Southampton hjemme i åpningskampen, og inntok med det tabelltoppen. I London-derbyet mot Chelsea fikk de imidlertid kjørt seg og var heldige som fikk med seg det ene poenget etter 2–2 På Stamford Bridge. Poengdelingen gjør at Spurs ligger på fjerdeplass i serien. Dersom kampen mot Chelsea viste noe så er det at Spurs ikke gir opp, for de kom tilbake etter å ha ligget under to ganger. Temperaturen ble også høy på sidelinjen for begge managerne fikk rødt kort i sluttsekundene.  

Wolverhampton er på nødvendig poengjakt

De to siste sesongene har ikke Wolves vært på samme nivå som de var i sesongene 2018/2019 og 2019/2020 som begge endte med en syvendeplass i Premier League. En del eksperter mener at veien til nedrykk kan være kort denne sesongen. 

Ulvene har ikke fått den beste sesongstarten og vil jakte alle poengene de kan få. Spørsmålet er om de kan klare å få et sterkt resultat mot Spurs og sågar vinne for første gang denne sesongen. Fasiten etter de to første kampene er ett fattig poeng og en fjortendeplass på ligatabellen. I åpningskampen tapte de 2–1 borte mot Leeds, mens de sikret seg ett poeng med 0–0 hjemme mot Fulham i forrige runde.

Ekspertene tror det blir Tottenham-seier

I forrige sesong møttes lagene tre ganger og kampene fikk tre ulike utfall. I ligacupens tredje runde ble det 2–2 før Spurs gikk videre etter straffesparkkonkurranse. I den første av de to seriekampene vant Spurs 1–0 borte, mens Wolves vant 2–0 borte i den andre. Foran dette oppgjøret har oddsekspertene klart mest tro på vertene, og derfor velger vi å spille på seier til Tottenham til odds på 1,37 hos ComeOn.

Vårt oddstips: Tottenham beseirer Wolverhampton hjemme til odds 1,37 hos ComeOn

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos ComeOn

Author: Shannon Sutton