Tyskland mot Frankrike – Oddstips i fotball-EM

Onsdag klokken 21.00 er det klart for den andre semifinalen i fotball-EM for kvinner når EM-grossisten Tyskland møter naboen Frankrike til duell. Kampen spilles på Stadium MK i Milton Keynes. Frankrike har allerede gjort sin beste prestasjon i et fotball-EM, mens mestvinnende Tyskland jakter lagets 9. EM-triumf.

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Tyskland er i lagets 10. EM-semifinale

Tyskland kom seg greit gjennom det innledende gruppespillet. Laget vant gruppen med full poengpott etter at Danmark, Spania og Finland i tur og orden ble beseiret med henholdsvis 4–0, 2–0 og 3–0. I kvartfinalen ble det naboduell mot Østerrike, og selv om østerrikerne bet godt fra seg, endte det med 2–0-seier til Tyskland. 

Tyskland har allerede gjort det bedre enn under EM i 2017, da de etter 6 strake EM-titler røk ut mot Danmark i kvartfinalen. Lysten på en ny finale og EM-tittel er nok stor hos EM-grossisten. Lagets fordel er at de er tette bakover. Under EM har de ikke sluppet inn mål, og på de fem siste kampene har de en målforskjell på 18–0.

Frankrike er i sin første semifinale i EM

I likhet med semifinaleopponenten gikk også Frankrike videre fra gruppespillet som vinner. Frankrike vant gruppen klart med 7 poeng etter 5–1, 2–1 og 1–1 mot henholdsvis Italia, Belgia og Island. I kvartfinalen slo de regjerende europamester Nederland med 1–0 etter en scoring i det 102. minuttet i første ekstraomgang. 

Med denne seieren klarte de endelig å overvinne kvartfinalespøkelset, for Frankrike har aldri kommet seg videre fra en kvartfinale i fotball-EM tidligere. I de tre siste mesterskapene hvor det er blitt spilt kvartfinaler, har de røket ut hver gang. I den første i 2009 skjedde det etter straffesparkkonkurranse mot Nederland.

Ekspertene heller i retning av Tyskland

Disse lagene møtes sjelden så det er vanskelig å si så mye om styrkeforholdet. Oddsekspertene heller i retning av at Tyskland er det sterkeste laget, selv om de også tror det blir en tett og jevn duell. Derfor velger vi å spille på seier til Tyskland til odds på 2,65 hos Betsafe.

Vårt oddstips: Tyskland beseirer Frankrike i semifinalen til odds 2,65 hos Betsafe

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos Betsafe

Author: Shannon Sutton