Vinner Tadej Pogačar på L’Alpe d’Huez 14. juli? – Oddstips TDF

Elleve etapper er unnagjort av årets utgave av Tour de France. Den ellevte etappen ble vunnet av danske Jonas Vingegaard, og etter 152 km og 4036 høydemetre fra Albertville til målgangen på Col de Granon, overtok dansken den gule ledertrøyen etter en superavslutning. På en etappe hvor Tadej Pogačar som har hatt ledertrøyen siden den sjette etappen, ikke hadde en god dag. Det store spørsmålet er om dette bare var en dårlig dag eller om sammenlagtfavoritten har fått korona. To av lagkameratene fra UAE er jo allerede ute av touren med det.

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Målgang på legendariske L’Alpe d’Huez

På Frankrikes nasjonaldag er det altså nok en gang målgang på L’Alpe d’Huez. Mange franske ryttere vil nok gjøre alt for å vinne denne etappen siden det er 14. juli. Selv etappen er på 165 km og starter i Briancon før den ender på toppen på Alpe d’Huez. Etter en klatring på 13,8 km med en stigning på 8,1 % og 21 serpentinsvinger på slutten. Denne etappen er enda tøffere enn den ellevte og har hele 4661 høydemetre. Oddsekspertene tror det blir et jevnt løp. Du kan også motta en oddsbonus og bruke den på tour de france

Ekspertene har mest tro på Vingegaard, men slår Pogačar tilbake opp til Alpe d’Huez?

Godt hjulpet av flere lagkamerater i Turbo-Visma hadde Jonas Vingegaard ikke brukt opp kreftene før avslutningen på den ellevte etappen, mens sloveneren Tadej Pogačar hadde gjort alt alene. Kanskje var han tom for krefter da det hele skulle avgjøres. Gitt at han ikke har fått korona, kan han imidlertid slå tilbake på denne etappen. Han har gjort det tidligere, og derfor spiller vi på at Tadej Pogačar vinner den tolvte etappen til 6,00 i odds hos LeoVegas. Vil du heller spille odds på at en fransk rytter vinner på den franske nasjonaldagen den 14. juli er oddsen på 4,50.

Vårt oddstips: Tadej Pogačar vinner opp til Alpe d’Huez til odds 6,00 hos LeoVegas

Team Bettingspesialisten

Få en velkomstbonus hos LeoVegas

Author: Shannon Sutton